Co vsetko ste uz v zivote extremne skusali?
Vedka v debate sme sa zacali bavit s JaFim o pobyte v bunkri a nasledne v tme a tak mi napadlo, co take hranicne ste skusali vy vo svojom zivote.
Moje naj su asi 40km pochod cez hreben u nas na Tribci, ale to som mal snad 15-16 rokov, takze to sa asi nepocita.
Kedysi som chcel skusit Ironmana, ale to uz asi nedam;o).
Potom to bola asi moja (ne)oblubena ryzova kura, pretoze som jej velky propagator, ale poznam len asi 3 ludi, co to zvladli z cca 30 co viem, ze to skusali.
Prednedavnom sme skusili s manzelkou 5 dnovu hladovku, cize od nedele vecera(posledne jedlo) do piatku vecera(prve jedlo) a to je tiez zaujimava skusenost.
V plane mam ten pobyt v tme, ale vaham este, ci len vikend alebo rovnko sokusim 7 dni, pretoze vikend mi pride malo. Mozno mam len velke oci a nevydrzim ani 24h.
Co v plane nemam...vzdy mi prislo divne uzivat nejake psychadelicke drogy, co vyrazne pokrivuju realitu.
Na druhej strane sa tesim na VRko v buducnosti, ktore si naprogramujem ako ja chcem a zazijem veci, o ktorych clovek len sniva, takze tomu by som sa nebranil. Otazka je do akej miery by malo byt oddelene od reality, pretoze vytvaranie skutocnych spomienok ala Total Recall mi uz pride cez ciaru.