Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nová vláda 2025.

Ještě tu není založené podobné téma tak to načnu.
Z úvodníku v NP:

...křeslo ministra životního prostředí bude hodně horké a tudíž nadmíru náročné. Fialův ministr Petr Hladík se hladce podvoloval tlaku zelených lobistů, podobně jako jeho předchůdci. I to je jeden z důvodů stagnace České republiky....Zatím je to tak, že vinou sabotáže leží ladem už hotové úseky dálnic, blokovány jsou objezdy sídel, stavby se absurdně protahují a prodražují. Smysl to nemá žádný, protože nakonec se ty stavby dokončí, ale mnohem později za mnohem víc peněz. K tomu se vytvořil složitý, vnitřně provázaný organismus spolků, úřadů a vlivových skupin...Však taky Macinka ještě nevylezl z autobusu a greenpísáci už viseli na lanech na fasádě budovy jeho nastávajícího ministerstva....Turek by vylezl s kudlou na střechu a lana jim uřízl,...

IMHO by bylo dobré, kdyby podobné akce řídil někdo zodpovědný s potřebnou pravomocí a plnou zodpovědností. Aby uvážil všechny možné okolnosti i vliv na prostředí a "aktivisty" co by se pak do toho pokoušeli házet vidle posílal do patřičných míst. A pro ÚOHS by to muselo platit taky.
Pak by třeba ministerstvo životního prostředí nebylo třeba.
:beer:

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem se na xychtoknize dozvěděl, že jsme měli (a asi ještě máme) tenhle orgán: https://www.sezna…
Yarda 13.01.2026 18:14
Yarda
Ta rada je na to, aby vládě připomněla například to co říkala před volbami. To víš všichni trpí tou…
nerady 13.01.2026 20:11
nerady
V pripade vlady se ta choroba jmenuje "predvolebni sliby" neboli "Promissa ambitiosa" nový
Jan Fiala 14.01.2026 04:12
Jan Fiala
Četl jsem o tom na xychtoknize, bohužel tam nebylo možno diskutovat. Týpek co v té radě byl, psal že… nový
Yarda 14.01.2026 08:55
Yarda
Tak ten ouřad je ještě důležitější než jsem předpokládal.:-D nový
nerady 14.01.2026 13:25
nerady
Za 30 milionů ročně bych to s několika kamarády dělal taky a ještě bychom asi dali vládě nějakou sle… nový
Karel04 14.01.2026 15:48
Karel04
fijala nedokáže přijmout že nevyhrál volby. musí výsledky voleb axceptovat, jinak se staví proti roz… poslední
radyvpc 14.01.2026 16:14
radyvpc

Četl jsem o tom na xychtoknize, bohužel tam nebylo možno diskutovat. Týpek co v té radě byl, psal že upozorňovali ouřady kde je ještě socha nějakého rudoarmějce nebo nevhodně pojmenovaná ulice.
Ale už to zmizelo tak nemohu uvádět citáty.
:-(

fijala nedokáže přijmout že nevyhrál volby. musí výsledky voleb axceptovat, jinak se staví proti rozhodunutí prosidenta. Na primě ukazují stale namíru skreslené data agentury sten takovýhle obštrukce za doby jmenovaní fijaly nedělaly.
to je jasný důkaz že jsou nasr..ný že to prohrály. Můžou třeba pozpatku vypochodovat až do p... dědeček hří...., Nějaký zahraniční vliv nás zajímat nemusí

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru