Nějaká diskuse.
Chtěl jsem utrousit své pod jeden příspěvek v jisté diskusi. Šlo tam o to že kdesi kdosi prodává řízek s bramborovým salátem v rohlíku, tak jsem se ptal za jakou cenu.
Naskočila mi reakce:
Váš příspěvek byl uložen a čeká na schválení moderátorem, nevkládejte jej vícekrát. Schválení probíhá v rozmezí několika minut až po pár hodin v závislosti na denní době.
Děkujeme za pochopení.
Zdroj:...
Už se mi to tam stalo i předtím a mé příspěvky nikdy nebyly schválené.
Nemám s tím problém, beru to tak, že diskusní stránku někdo založil, vede ji, má s tím práci, asi i finanční náklady a má právo stanovit, jaké příspěvky tam nechce mít. Třeba že bude nekompromisně mazat všechny příspěvky co budou obsahovat slovo "ačkoliv". My o tom můžeme polemizovat, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno co s tím můžeme udělat. Ale můžeme založit a vést diskusní stránku kde budeme mazat příspěvky co v nich slovo "ačkoliv" nebude.
Ale považuji za slušné, když si někdo dává práci s cenzurováním příspěvků, že napíše proč můj příspěvek v jeho diskusi být nemůže.
Třeba tady:
Tohle patří spíš do debat, když o tom chceš debatit.
nebo jinde byl článek o stavebnici Merkur, dal jsem odkaz na stránku, v odkazu bylo slovo "Kre Teni", bylo to zablokované. Ale ozval jsem se, že tam je skutečně zajímavé povídání o té stavebnici, tak se v diskusi můj příspěvek nakonec objevil.

Pises do zmatene, pretoze evidentne motas dokopy poradnu aj ine servre a jeden, aby sa v tom potom vyznal.
Diskusne prispevky skoro vsade neschvaluje moderator, ale skript, ci po novom AI.
Prispevky potom bezne miznu, napriklad z YT a ludia nadavaju na autorov videa, ze preco ich cenzuruju,
K debatam...my tu skript a AI nemame, takze cokolvek odtialto zmizne niekto zmazal rucne...vlastne vsetko nie, je tu ista ochrana proti spamerom, kde sa po splneni urcitych podmienok mazu ich prispevky automaticky a su zablokovani.