Nějaká diskuse.
Chtěl jsem utrousit své pod jeden příspěvek v jisté diskusi. Šlo tam o to že kdesi kdosi prodává řízek s bramborovým salátem v rohlíku, tak jsem se ptal za jakou cenu.
Naskočila mi reakce:
Váš příspěvek byl uložen a čeká na schválení moderátorem, nevkládejte jej vícekrát. Schválení probíhá v rozmezí několika minut až po pár hodin v závislosti na denní době.
Děkujeme za pochopení.
Zdroj:...
Už se mi to tam stalo i předtím a mé příspěvky nikdy nebyly schválené.
Nemám s tím problém, beru to tak, že diskusní stránku někdo založil, vede ji, má s tím práci, asi i finanční náklady a má právo stanovit, jaké příspěvky tam nechce mít. Třeba že bude nekompromisně mazat všechny příspěvky co budou obsahovat slovo "ačkoliv". My o tom můžeme polemizovat, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno co s tím můžeme udělat. Ale můžeme založit a vést diskusní stránku kde budeme mazat příspěvky co v nich slovo "ačkoliv" nebude.
Ale považuji za slušné, když si někdo dává práci s cenzurováním příspěvků, že napíše proč můj příspěvek v jeho diskusi být nemůže.
Třeba tady:
Tohle patří spíš do debat, když o tom chceš debatit.
nebo jinde byl článek o stavebnici Merkur, dal jsem odkaz na stránku, v odkazu bylo slovo "Kre Teni", bylo to zablokované. Ale ozval jsem se, že tam je skutečně zajímavé povídání o té stavebnici, tak se v diskusi můj příspěvek nakonec objevil.

Nevím jak se dá dostat 150 gramový řízek a bramborový salát do normálního rohlíku. Diskusi o takové věci bych také zásadně smetl ze stolu.
A kdo říká, že ten řízek má 150 gramů?
Nebyl to omyl nebo vtip? Dělá se obložený chlebíček, kdy je salát na řízku a pak klasická obloha jako na chlebíčku.
Víš kolik tady toho máme, toho bordelu? Buď rád, že to nevidíš
To bychom se občas upsali, kdybychom každý příspěvek či vlákno, které tu nechceme, měli komentovat.
Diskuze, kde musí příspěvky schvalovat moderátor, jsou odsouzeny k zániku, protože čekat, až se moderátor vyspí, schválí, pak někdo odpoví, moderátor se vyspí, schválí, tak to je na půl roku.
Takže bych tam už znovu nikdy nic nepsal, ať si tam dotyčný moderátor vegetuje sám.
Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi.
Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil. Koukal jsem, že můj dotaz na cenu se tam objevil.

Pises do zmatene, pretoze evidentne motas dokopy poradnu aj ine servre a jeden, aby sa v tom potom vyznal.
Diskusne prispevky skoro vsade neschvaluje moderator, ale skript, ci po novom AI.
Prispevky potom bezne miznu, napriklad z YT a ludia nadavaju na autorov videa, ze preco ich cenzuruju,
K debatam...my tu skript a AI nemame, takze cokolvek odtialto zmizne niekto zmazal rucne...vlastne vsetko nie, je tu ista ochrana proti spamerom, kde sa po splneni urcitych podmienok mazu ich prispevky automaticky a su zablokovani.