Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Severní Korea potrestala dva podnikatele trestem smrti. Byli až moc úspěšní.

Souhlasím s tebou, vůbec to nemusí být pravda. A poznámka k tomu místnímu tisku. Na počátku 70 let jsem chodil na střední školu a museli jsme odebírat ruské noviny. Jelikož jsem chodil na zemědělskou školu, tak to byly noviny "Selskoje chozajstvo" (asi to píšu blbě, ale to je jedno). Byl jsem tiskový referent třídy a tak ty noviny nakonec vždy skončily v mé tašce. Jednou jsem je omylem přinesl z internátu domů a otec je ode mne pak vyžadoval abych mu je nosil. V těch novinách ho hlavně zaujala "černá kronika". Většinou tam byly průsery s alkoholem. Nicméně jednou se tam objevil větší článek o tom jak předseda kolchozu, předseda soudu a šéf milice v nějaké oblasti na dálném východě si založili svůj vlastní pracovní tábor "gulag" a podařilo se jim do něj umístit okolo 170 "odsouzených", kteří pracovali bez vědomí "Sovětu" pro tuto trojici. Nějak to prasklo a trojice byla odsouzena. Výši trestů si již nepamatuji, nicméně občas něco do místního tisku prosákne, tak bych to hned nezavrhoval.:-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat