Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem V Rusku začínají chodit důchody ve virtuální měně

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ukrajinské středisko pro boj s dezinformacemi upozorňuje, že takto bude mít Rusko větší kontrolu nad…
Jan Fiala 03.10.2025 20:42
Jan Fiala
Koukal jsem na nějaký pořad o Číně a děsím se toho kam se lidstvo řítí. Mladí vůbec netuší jaké to n… nový
nerady 03.10.2025 22:30
nerady
JaFi toto je tvoj problem...vzdy, ked sa o niecom bavime zacnes s acohentizmom...kua bavime sa tu o… nový
fleg 04.10.2025 14:03
fleg
Proč? Protože už mě se..e dvoji metr masmedii. Jakmile něco udělá svatý zapad, je to krásné a skvělé… nový
Jan Fiala 04.10.2025 15:25
Jan Fiala
Za virtuální měnu - virtuální vodku! Ušetří stát i občan! nový
Prasak 04.10.2025 15:15
Prasak
Jako boj proti alkoholismu to asi bude velmi dobře fungovat. Další věcí je, že pokud se začne masivn… nový
nerady 04.10.2025 17:24
nerady
Já myslím, že vliv to bude mít na lidi ve městech. Ale na dědinách, kde do nejbližšího obchodu je to… poslední
Prasak 04.10.2025 18:36
Prasak

Ukrajinské středisko pro boj s dezinformacemi upozorňuje, že takto bude mít Rusko větší kontrolu nad občany, bude znát všechny jeho platby prováděné ve virtuální měně a bude moci třeba zablokovat některé platby, nebo platby za některé zboží či v některých oblastech či někomu snáze zablokovat účet nebo zabavit peníze.

Kdyz jde o Rusko, tak je to spatne. Ale jak jde o ECB (digitalni euro), tak je vsechno v poradku a neni to proto, aby byla vetsi kontrola a moznost zablokovat nepohodlnym penize. Jeden za 18, druhy bez 2 za 20.

Koukal jsem na nějaký pořad o Číně a děsím se toho kam se lidstvo řítí. Mladí vůbec netuší jaké to na jejich životy bude mít dopady. Prostě, lidé budou v podstatě žít v obrovské ZOO, kdy "chovatelé" budou o svých "ovečkách" vědět úplně vše.

Proč? Protože už mě se..e dvoji metr masmedii. Jakmile něco udělá svatý zapad, je to krásné a skvělé. Nebo o tom radeji nic nenapisou, protože se o tom nic pekneho a pozitivniho napsat nedá. Jakmile se to samé udělá na tom komunistickem východě, je z toho v lepším případě titulka.

Já nechci nic jineho než nezávislé a vyrovnané zpravodajstvi. A to, že to vidíš jinak je tvůj problém.
Já jsem si jen dovoli upozornit, že to same jako to teroristické Rusko chystá naše milovaná EU i SSA.

Za virtuální měnu - virtuální vodku! Ušetří stát i občan!

Jako boj proti alkoholismu to asi bude velmi dobře fungovat. Další věcí je, že pokud se začne masivně "pálit" na černo, tak to asi nezvládne jejich zdravotnictví, potažmo pohřebnictví. O smrti hladem nepíšu, jelikož každý kdo bydlí na vesnici má záhumenek a s hladem bojuje již od roku 1917 a má desítky let zkušeností.:-)

Já myslím, že vliv to bude mít na lidi ve městech. Ale na dědinách, kde do nejbližšího obchodu je to hodinu cesty autem, tak jsou zvyklí a nic moc se pro ně nezmění. Prostě zkvasí a vypálí to, co mají za barákem, jako to dělali doposud.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru