Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Slovensko na pokraji ekonomické krize. Ministr financí připustil, že sáhne na dávky

Že do vysoké politiky se cpou týpci co se nedokážou uživit jinde. A podle toho to tak vypadá

A dřív to bylo jiný? Nikdo nedovolil nahlas napsat/říct, že Jakeš je úplnej debil a celá vláda je jen sebranka kariérních vlezdoprdelistů. Rozdíl je v tom, že dnes se to můžeš dozvědět, co kdo z politiků posral a udělal. Tehdy jsi mohl číst akorát o stranických úspěších, takže sis mohl žít svůj krásný sen, jak se máme dobře. Až na to že vůbec.
Zkus se trochu oprostit od toho, že tenkrát jsi byl mladej, plnej nadšení ze světa a nic tě nebolelo a nejspíš si o politice jako takové nic nevěděl. Dnes už máš v hlavě roky poznání, který ti dnešní politickou scénu hnusí. Já v devadesátkách jako mlaďoch taky nevnímal to ekonomický svinstvo, co okolo mě běželo, protože jsem o něm nic nevěděl a tak považuju devadesátky za super období života. Byl jsem mladej, zdravej, zajímaly mě akorát baby a chlast.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat