Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kelnerová shání peníze.

Renáta Kellnerová s rodinou v současnosti jedná s bankami o půjčce na vyplacení Petra Kellnera juniora. Za desetinový podíl v PPF si odnese zhruba 40 miliard korun.

Článek
Po čtyřech letech od smrti zakladatele skupiny PPF Petra Kellnera se cesty dědiců začínají rozcházet. V pokročilé fázi jsou jednání o vyplacení jeho syna z prvního manželství Petra Kellnera juniora, který má ve skupině PPF Group desetiprocentní podíl. Podle dvou na sobě nezávislých zdrojů z finančních kruhů už největší akcionářka skupiny PPF Renáta Kellnerová jedná s bankami, aby si zajistila prostředky na jeho vyplacení.
A já blbec si myslel, že má vlastní banku.:-D

Předmět Autor Datum
Že "má" banku ještě neznamená, že si z jí jen tak může vytáhnout 40 mld.
Wikan 14.05.2025 17:25
Wikan
Ona přece potřebuje peníze pro Kelnera juniora a nebude mu přece dávat ze svého. Na to je lepší si p… nový
nerady 14.05.2025 21:50
nerady
Fakt myslíš, že má volných 40 mld, aby mohla dávat že svého? Má sice velký majetek, ale rozhodně to… nový
Wikan 14.05.2025 22:14
Wikan
Lákání klientů do "své" banky bych si představoval jinak, než "neodolatelnou" nabídkou spořicího účt… nový
L-Core 15.05.2025 06:22
L-Core
První generace vytváří, druhá spravuje, třetí studuje dějiny umění a čtvrtá zpustne docela. -- Otto… poslední
Yarda 15.05.2025 07:59
Yarda

Ona přece potřebuje peníze pro Kelnera juniora a nebude mu přece dávat ze svého. Na to je lepší si půjčit. :-D
Jinak tu nemusíte ze mě dělat negramota. Vím, že na tu sumu bude potřebovat peníze z několika bank a do té své pořád lákají klienty. Jen mě zajímá kolik by jejich banka mohla uvolnit na takovou transakci. Dále by mě zajímalo do kterých bank si tu sumu Kelner junior uloží. Další věcí je, že nevěří asi "tvrdým" korunám a požaduje to v eurech.

Lákání klientů do "své" banky bych si představoval jinak, než "neodolatelnou" nabídkou spořicího účtu se sazbou 2,5% p.a. :-p
A i to slavné Zonky (oproti dřívějšku) už stojí za prd, když si člověk nemůže určit, komu konkrétně peníze půjčí…

Také bych to v korunách nechtěl, na rozdíl od něj ale ve švýcarských francích, kam bych se přesunul…

První generace vytváří, druhá spravuje, třetí studuje dějiny umění a čtvrtá zpustne docela. -- Otto von Bismarck

BTW: Potřebovali bychom tu pár Baťů co by si zároveň vychovali své nástupce.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru