Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volby CR 2025

JaFi a preco to stale delite na pravicu, lavicu, stred?
To je myslim uz predsa davno prekonane.
Co som potom ja?
Som za to zdvihnut dochodky, ale len najnizsim prijmovym skupinam, kde by sa kompenzovalo ta nerovnost, Nesuhlasim si zvysovanim dochodkom niekomu kto ho ma urovni 1500 eur. Som laviciar? Podla zastaralych meritok ano,
Som za zrusenie celoplsocnyh dotacii na dopravu, stravu, elektrinu a vsetko, kde je privlastok zadarmo.
Studentske zlavy na cestovanie, ci obedy? Ano preco nie, ak dolozis, ze tvoja rodina zije je pod stanovenym minimum.
Si dochodca a chces mat nieco lacnejsie? Preco nie ak dolozis, ze tvoj dochodok je pod urcenym nimimom.
Som za skokove a radove zvysenie dani z nehnutelnosti v zavislosti od trhovych cien danej nehnutelnosti. Ak ma moj dom hodnotu 200k na trhu smiesne ak platim rocnu dan 30 eur obci. Som pravicak? Asi ultrapravicovy nie, ved za tento moj napad ma chcel skoro kazdy kamenovat...komu som sa o tom zmienil bol proti.
Som za cestnu dan pre majitelov automobilov, mas auto? Ak ano pouzivas cesty a plat dan. Zaroven kto najviac nici cesty? Kamiony, takze sup razantne zvysenie dani a poplatkov pre nich. Som pravicak? Lavicove to asi nie je, ze, ked chcem zdanovat kazdeho?

Mam pokracovat?
Kam zaradis potom mna podla tvojho uzkeho rozdelenia lavica, pravica, stred?
Neskatulkujme, nema to zmysel uz v tejto dobe.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat