Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Tipovačka na vývoj v USA

Většina politiků jsou lidé, kteří se normální prací neuživí. Všem stranám jde o to získat při volbách do poslanecké sněmovny procenta voličů z kterých pak stát přispívám stranám na jejich účet. Pokud dosáhnou 5 a více procent tak to je nejlepší co je mohlo potkat. Dostanou peníze na kanceláře, asistenty, telefony atd. Prostě ber to, že většině jde o peníze, některým o zviditelnění a ti kteří to po roce 1990 chtěli napravit a šli tam jen z čistého nadšení už nejsou. Pokud se to týká "malé politiky" (volby do měst a obcí), tak jim ještě může jít o pozemky či likvidaci nepohodlných protivníků. Věř člověku, který byl pozván k založení těchto stran v regionu (TOP 09, ANO a STAN) a není členem žádné strany a nikdy žádným členem nebude, jelikož se musíš podřídit stranické disciplíně. Disciplína a moje osoba prostě nejde dohromady. Další můj problém je, že pokud zjistím menší inteligenci nadřízeného než je moje, začnu s ním válčit, jelikož dělá z mého pohledu špatná rozhodnutí.:-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat