Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Tipovačka na vývoj v USA

To, ze niekedy pochopis, ze si spravil chybu az po rokoch, aj ked ti to ostatni vraveli uz davno je normalny jav. Pozri sa do svojej minulosti, urcite tam nieco najdes.
Napr DE spravilo obrovsku chybu s vypnutim jadrovych elektrarni lebo greendeal(skor debilizmus), mali na to dlhe roky to zastavit a nespravili to.
Sucasna vlada(teda tak, ktora nastupi pravdepodobne) mozno tuto chybu napravi, pretoze postoj k jadru by sa mal u nich zmenit, takze sa asi dockame napravy.
Cenzura, kontrola medii...to vsetko je viac ako diskutabilne.
Napriklad ja som za povinnu registraciu diskuterov na nete/sietach s previazanim na ich skutocnu identitu, pretoze som presvedceny o tom, ze diskusie/nalady na nete by sa vyrazne zlepsili.
Ano urcite budes proti, ved sloboda a bla bla...ale asi len dovtedy kym sa na teba nezameria skupinka anonymnych uzivatelov, ktori zneuziju slobodu a anonymitu a budu sa tebe a tvojej rodine vyhrazat smrtou, zverejnovat fotomontaze, fake videa...cokolvek co ti zneprijemni zivot a ty si nebudes vediet poradit, pretoze pre policiu budu nedohladatelni. Hlavne, ze mame slobodu, ze?
Sloboda byva na socialnych sietach zneuzivana dennodenne, uz davno sa to vymklo spod kontroly a bude horsie.
EU je napriklad kritizovana, ze namiesto rozvoja AI riesi najprv legislativu AI...lenze toto je mozno ta spravna cesta, pretoze nemozeme hodit miliardam ludi zdarma, ci za male peniaze mocny nastroj a potom riesit ake skody to napachalo...a to, ze AI bude mocna zbran je dnes uz viac ako jasne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat