KB:
Vybrali jsme tam všechny možné bonusy (při konci Hello bank), na všech účtech je nula. Apka v mobilech se nechce aktualizovat, takže se musím k IB přihlašovat offline, skenováním QR kódu a opisováním čísel. Normální výpis ze spořicího účtu, tedy s počátečním a koncovým zůstatkem nejsou schopni vygenerovat ani po roce a půl, co o to žádám - pouze pohyby v měsíci, což je k ho*nu.
Nefunkční mobilní přihlašování jsem řešil bezvýsledně se supportem, prý je potřeba jít na pobočku (šaškovat bez dat někde u bankomatu, který určitě není blíže než pobočka, nemíním):
Informace jsem zjišťoval u kolegů z vývoje a důvodem, proč se nemůžete přihlásit je to, že nemáte aplikaci spárovanou s telefonem. V tomto ohledu bude tedy nutné aplikaci reinstalovat a poté znovu spárovat a nastavit. Budete potřebovat nový aktivační kód, který je možné získat pomocí bankomatu KB nebo libovolné pobočky.
Reagoval jsem, že tomu "nespárování" se zdráhám uvěřit, když to spárované rok a půl fungovalo. Prý
aplikace KB+ není spárována v KB se serverem, to je důvod proč se nemůžete přihlásit nebo jakkoliv s aplikací pracovat.
Zabít několik hodin a projet minimálně stovku se mi kvůli tomu nechce.
Tak jsem všude nechal čisté nuly, případně se příležitostně kouknu do IB, zda to celé nepůjde zrušit online. Nějakým supernabídkám (úročení vkladů) moc ze strany KB nevěřím, z tohoto pohledu je tato banka dost opatrná… (možná tak s nějakými jejich fondy, o které nestojím). Ale třeba překvapí; nakonec nulový účet nic nestojí.