Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak jsem narazil na ČSOB - banku, která to "myslí zeleně"

Rozumím tomu poukázání na kontroverzi. Raději bych ale sahl po papírech, to je jistota orig. dokumentu. Kdybych byl v té situaci, tak jsem rád za papír. Využívám možnost dodatečného skenu (+ OCR) a el. archivace. Papíry jsou ale jistota v mém archivu na mnoho let.

Většinou je situace opačná. Klient je postavený před hotovou věc: "tady to podepište na signpadu". Písmenka (malé hnidy) k nepřečtení na displeji. Zvětšování a posun textu na malém displeji, zoufalá ergonomie (někde asi nemají na monitory). Skoro nikdo nečte co podepisuje. Pokud klient vyžaduje orig. podepsané a orazítkovné papíry, je z toho většinou pozdvižení. Naposledy z toho měli stav neschopnosti a volali vedoucí pobočky. Prý je to standard. Tak jsem opakoval moji prosbu ještě dvakrát. Teprve pak začali tisknout. Důvodem taky bývá lenost. Nechce se jim chodit k tiskárně pro papíry. Vstát ze židle je náročné, chůze člověka určitě zničí.

Bral bych to jako vítězství, že mám dokumenty v papírové formě. To se jen tak někomu nepodaří.

Oni stejně dál budou žvanit, vymývat mozečky, budovat PR, "budovat vztah s klientem" (Erste Premier v ČS jsou tím posedlí, za hranicí úchylky) a dále dojit klienty.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat