Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak jsem narazil na ČSOB - banku, která to "myslí zeleně"

ČSOB nenabídla možnost el. podpisu dokumentů? Proč bylo nutné papírovat? Běžnou praxí je, že banka chce el. dokumentaci a k papírové formě se přistoupí, když na tom klient trvá.

Mohl bych do těch ke dni podpisu smlouvy platných PDF podmínek platných k termínovaném vkladu nahlédnout, když byly veřejně dostupné v tenkrát aktuální verzi? Nebo zde stačí napsat datum podpisu smlouvy.

Ta praktika se lhůtou realizace výplaty prostředků "3 týdny vs 3 měsíce" byla u stavebního spoření ČMSS, které pobrala s kmenem klientů ČSOB. Je možné, že jste jim v ČSOB při skončení SS toto "lhůtování" odsouhlasil přijetím podmínek ke dni podpisu smlouvy o 2letém termínovaném vkladu? Pokud ano, tak jste o tom mohl vědět, pokud jste si přečetl co podepisujete. Je to zájímavé a rád bych to pochopil.

Ve stávajících obchodních podmínkách (platné od 1. 7. 2024) pro termínové vklady nikde nevidím možnosti zaslání prostředků ve lhůtě "3 týdny vs 3 měsíce". Z toho logicky dovozuji, že to klient odsouhlasil přímo ve smlouvě při zřízení termínovaného vkladu.
https://www.csob.cz/documents/10710/1755016/op-csob-terminovane-vklady.pdf

Mimochodem, pokud se nepletu, jste IT profesionál. Opera (čínská), DeepSeek v mobilu čínský, přitom Čína je špionážní velmoc a celosvětový škůdce. Tohle mi u člověka z IT hlava nebere... bezpečnostně vzato, docela mě to zarazilo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat