Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zase mi přišel emajl abych kliknul jak jsem byl spokojený

Tak a teď sem s typy, kde se dá dneska založit "odpadní" email. Seznam ani centrum vám ho bez ověření českého telefonního čísla nezaloží (možná akceptují ještě slovenské). Seznam navíc prudí s nějakou dentitou, zatím je nepovinná, ale co víme co bude třeba za 10 let (před 10 lety bylo telefonní číslo taky nepovinné). Takže zbývá nějaký ten 10 minute box, který po 10 minutách nebo nastavené době přestane existovat a tam neni potřeba nějaké spamy řešit.
Linux to je na samostatnou diskuzi, mám ho rád, roky ho už používám na několika počítačích (kromě ntb, ze kterého teď píšu, kde jsou desítky, tak na všech nových počítačích od roku 13 používám právě linux, protože osmičky ani devítky jsem nechtěl, nechtěl jsem ani desítky a nechci ani jedenáctky ani třináctky; ono to v sumě představuje tak 2 nebo 3 počítače, ostatní jsou starší). Neviděl bych v tom úplnou spásu světa. Zase setkal jsem se, když jsem chodil na angličtinu, tak jedna starší pani říkala, že něco neumí, už nevím co to bylo. Tak jsem se zeptal co má, nějaký windows, ale verzi nevěděla daly ji to tam děti (tehdy přicházelo do úvahy cokoliv od XP po sedmičky a v každém byl postup trochu jiný). No tak jak z toho, tak se ptám, co se ukazuje při startu počítače. Popsala mi to a já říkám, to je linux mint, a popsal jsem ji příslušný postup, už ani nevím čeho. Ale pointa je, že ani nevěděla, že nemá windows, ale linux.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat