Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Nová vánoční pohádka Tři princezny

Paci sa mi ako ceska populacia na internete s nevolou prijala, ze po milionoch rokoch by mala CT dostat o 10 korun viacej (wau) a zeby ste sa na to mali na skladat vsetci a ako plamenne sa to riesilo na nete a...a teraz pride pointa a pritom uz ceskej populacii nezostala energia na riesenie podsatnejsich veci, ktore maju vyrazne zasadnejsi vplyv na ich zivoty.

Pokud by byla CT kontrolovana NKÚ jako ostatni podobne organizace a dodala vykazy, na co penize lidi, kteří ji platí provoz šly, bylo by jasne, zda je potřeba poplatky zvysovat nebo zda ma smysl držet x kanálů a zivit vsechny, kteří se na CT prisali.
Pouze oznamit, že je potreba platit vic penez a od vice lidi, bez toho, ze by se definovalo, co ma TV delat je špatně.

Jinak tebou zmiňovaný Žito byl propadak, stejně jako (teď už loňská) pohadka. V Zitovi ti nešťastně zvolení herci aspoň hráli, na rozdíl od posledního veledíla.

Mimochodem, nechystas se do politiky? Ty tve posledni rozsahle rozbory by tomu odpovidaly.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat