Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Nová vánoční pohádka Tři princezny

Bez ironie.
Je to fakt, pretoze ak by sme hodnotili kvality pohadek tak taky Kouzelnik Zito par rokov dozadu ziadne vasne na internet nevzbudil.
https://www.csfd.cz/film/617154-kouzelnik-zito/prehled/
Nahoda? Nie, aktivita ruskych trolich fariem vtedy nebola velka.

Ok podme sa bavit o tom, ze je to moc progresivne, woke, ci feministicke.
Opat chyba lavky, pretoze tu mame ine pohadky, ktore su vyrazne viac woke, "progresivisticke", feministicke, ci inak zavadne a opat...ziadne vasne na internete nevzbudili.
Namatkou pre mna zabavna zahrancna produkcia Na vlasku(princ je debil, vsetko ostatne obstaraju zeny), takze pre mna velmi zabavna rozpravka, s vybornym CZ dabingom, ale pre fimistky mozno svaty gral.

Samozrejme, ze hoci som tu spominane veldielo nevidel uz som okolo toho cital tolko, ze si viem predstavit, ze je to silny podpriemer, pretoze...slaby scenar, podpriemerne herecke vykony, vsetko sa slo na prvu dobru, slaby kameraman a vo finale aj reziser, ze taa vobec pustil nepouzitelne zabery....to je objektivna kritika.
Zvysne narazky na CT, na zvysovanie poplatkov su uz len politikou.

Paci sa mi ako ceska populacia na internete s nevolou prijala, ze po milionoch rokoch by mala CT dostat o 10 korun viacej (wau) a zeby ste sa na to mali na skladat vsetci a ako plamenne sa to riesilo na nete a...a teraz pride pointa a pritom uz ceskej populacii nezostala energia na riesenie podsatnejsich veci, ktore maju vyrazne zasadnejsi vplyv na ich zivoty.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat