Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Kto vyhrá US prezidentské voľby?

Nedalo mi, a predsa len som založil vlákno k americkým voľbám. Nejaké podobné tu už je, viem, ale chcel som tu spraviť anketu, nepýtam sa ale v nej, koho by ste volili, nechcem tu ani diskutovať o tom, ktorý kandidát je lepší, to predsa nie je vôbec na diskusiu a ak by niekto volil Kamalu, tak by mohol predsa rovno napísať, že je mentálne retardovaný a nie je ďalej o čom diskutovať.

Chcem tu z toho spraviť skôr športku, na koho víťazstvo by ste si tipli. Je zaujímavé, ako sa to vyvíja. Po debate boli kurzy v stávkových kanceláriach jednoznačne naklonené v prospech Kamaly, to bol ale asi moment, kedy Cumala vyvrcholila, odvtedy len každým dňom viac a viac ukazuje svoju inkompetenciu a absolútnu nevhodnosť na snáď najdôležitejší prezidentský úrad, kurz na Trumpa vyslovene padá, majú medzi sebou rozdiel približne 50 centov, čo je dosť zásadné, hoci sa stále hovorí o tom, že to bude veľmi tesné. Možno bude, ale stávkové kancelárie to moc nepotvrdzujú, ledaže by to bol od nich nejaký ťah. Btw., len aby ma tu nikto na tom nechytil, jasne že nevravím, že kandidát s menším kurzom v stávkových kanceláriach musí vyhrať, napríklad pri slovenských prezidentských voľbách bol favorit Korčok, a dobre som zarobil, keď som stavil na Pellegriniho. Ale ten rozdiel tam nebol taký zásadný. Je to ešte pár dní, uvidíme, ako sa to vyvinie, Kakala už nemá ako prekvapiť, u Trumpa sa snáď nič nedosere, dúfam, že ho nezabijú, ale zatiaľ sa drží, ide naplno, je to skutočne obdivuhodné.

Poďme to teda sledovať spolu. Čo hovoríte, vyhrá Kakala alebo Doník?

Víťazom prezidentských volieb USA bude....

50%
50%

Předmět Autor Datum
A co se pro mě konkrétně změní, když vyhraje ten nebo ten? Co je mi po nějaké Americe? Moc to prožív…
host 17.10.2024 20:50
host
Čakal som takýto pridrbaný komentár. A vlastne som sa ani v tomto vlákne o tom nechcel baviť? Ale te…
Hastrman 17.10.2024 21:28
Hastrman
Máš dost naivní představy. Ale když tomu věříš...
host 17.10.2024 21:48
host
Ok, takže myslíš, že karty sú už dávno rozdané, lebo lídri veľmocí na svetové dianie nemajú vôbec ži… poslední
Hastrman 17.10.2024 22:41
Hastrman
Myslím si, že vyhraje Donald Trump. V USA volí podle úplně jiných preferencí, než by si možná přáli…
L-Core 17.10.2024 21:28
L-Core
To boli sofistikované slovné hračky, Cumala vyvrcholila, Kakala už nemá ako prekvapiť, lebo už všetk…
Hastrman 17.10.2024 21:30
Hastrman

Čakal som takýto pridrbaný komentár. A vlastne som sa ani v tomto vlákne o tom nechcel baviť?
Ale teda aby si dostať odpoveď, zmení sa dosť veľa a pre všetkých, je to kurva podstatné, kto tam bude. Tak trebárs mi tu máme na hraniciach Ukrajinu, v ktorej by vojna nemusela byť, keby prezidentom bol schopný vyjednávač ako Trump, namiesto zombie bábky bez rešpektu. Trebárs by tým pádom Európa nemusela byť zaplavená Ukrajincami, čo celú tvár Európy tiež kurva zmení, ekonomicky ako kultúrne.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru