Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Slovakistan na ceste k Anarchii a utopický svet.

Ha tak na nas nemate hosi, pretoze my dokazeme prerazit dno kazdy den.
Namtkou 2 posledne pripady.

V skratke...ak niekoho oznacite za sektara alebo sektu mozete schytat obvienenie od nasho prokuratora(statni zastupce), zo zlocinu...je sto strasne dlha definica nechce sa mi ju pozerat, pozrite si to vo videu.

A zabijem to este dalsou bombou.

Komentár o tom, ako treba „čurillomafiu postaviť k múru a odj…ť ako besných prašivých psov“ sa vyšetrovateľovi z Bratislavy nezdal na trestné stíhanie. V uznesení o odmietnutí trestného oznámenia píše o slobode prejavu.

V poriadku ak sa to niekomu nezda, ze je to na trestne stihanie mozme o tom diskutovat.
Ale...

„Máte nového národného hrdinu. Deň narodenia tohto odvážneho muža by mal byť štátnym sviatkom,“ napísala krátko po streľbe na premiéra Roberta Fica 40-ročná žena z Nitry.

„Všetci hovoria o postrelenom politikovi, ale ja vidím postreleného mafiánskeho bosa zodpovedného za tisíce mŕtvych v dôsledku skolabovaného zdravotníctva,“ napísal zase muž z Dunajskej Stredy a dodal hashtag „MrtvyFicoDobryFico“.

Toto uz vysetrovatelia nepovazuju za slobodu prejavu a ludi stihaju.
Mna by zaujimalo, co ze chuja ide stihat tu zensku, za teh hashtag dobre, teoreticky uznavam, ale co napisala ta zena, ze je stihana? Fakt nemaju kuska hanby ti ludia v sebe?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat