Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Slovakistan na ceste k Anarchii a utopický svet.

Nie že by som reálne PS chcel vo vláde, ale vedel som že SMER vo vláde by bola ešte horšia možnosť. A všetci vidíme ako špatná možnosť to je. Máme to v priamom prenose, ako SMER rozjebal náš štát.

Lenže toto je iba naša survivor bias, nevideli sme PS vládnuť, takže odkiaľ tá domnienka, že by boli lepší? Počúvam argumenty, že PS sú nepopísaný papier, preto by sme to aspoň s nimi mohli skúsiť, ale to nie je pravda, veď predsa PS je najsilnejšia strana v EU parlamente a človek si už môže spraviť obraz z toho, čo za agendu tam pushujú.

Ja som volil nenechal sa znásilniť ani jedným, teda som k voľbám vôbec nešiel, ale vlastne som rád, že to vyhral Smer, pre mňa je PS ten HIV pozitívny. Možno by PS prinieslo nejaké krátkodobé výhody trebárs podnikateľom a biznisom na mikroúrovni, ale tie by boli znegované bezhlavým pushovaním zelenej agendy, servilite voči EU reguláciam, zadlžovaním sa kvôli Ukrajine (vo väčšom merítku, ako sa to deje za Smeru). A to nehovorím o tom progresívnom brainwashingu, čo by šiel na školách.

Udivujú ma ľudia, čo si myslia, že za PS by to tu bolo nejak výrazne lepšie, akoby nemali na dlani odstrašujúci príklad zo západnej Európy na uvedomenie si, kam progresívna politika principálne vedie.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat