Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Letecké katastrofy V (3/10)

Myslím, že čt to vysílala s lepším babingem (pokud vím, tak tento seriál má minimálně dva některé díly i tři dabingy, a to jen co já vím). Aspoň si nevzpomínám, že bych s tím měl nějaké problémy. Na zoomu jsem to ještě neviděl, buď se to nenahrálo (je to taková loterie, lae nestěžuju si, i tak toho mám na koukání dost), nebo jsem to prostě přeskočil, jako něco, co jsem už viděl.
Uložto nám už nefunguje, tam se daly najít všechny díly, něco se dá možná najít na youtube. A tady to je z čt https://prehrajto.cz/letecke-katastrofy-s05e03-zahada-zavrenych-dveri-cz-dabing/65a3976944f7c jen obraz a jeden zvuk (žádné titulky atd.) možná to bude lepší (bohužel nemám u PC reproduktor, abych to zkusil).
Pokud si pamatuju, tak tam měl být nějaký zkrat, který odblokoval ovládání dveří a mechanická zábrana (tvořená tenkým plechem) nebyla dost pevná, aby otevření dveří zabránila, ale možná si to pletu s jedním z prvních dílů (možná dokonce první díl první série, ale určitě to bylo v první sérii), který byl taky o tom, co se stane, když za letu upadnou dveře.

Někdy je ten dabing příšernej a ještě příšernější jeho zmixování. Zoom titulky nevysílá, čt ano, tak jestli to někde mám z ČT titulky by tam být mohly. Zvukaři jsou hluší (je to nemoc z povolání, ale měli by s tím umět pracovat, mají přece i spoustu přístrojů, nejen své uši) a osvětlovači slepí. A pochybuju, že to někdo schvaluje, respektive je to asi jen formalita.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat