Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Film Vlny

...co keby sa drviva vacsina obyvatelov postavila voci okupantom? Dokazali by rusaci okupovat stat, kde 90% obyvatelstva voci nim otvorene vystupuje? Asi nie, je to logisticky tak narocne, zeby o nezvladli ani s podporou ostatnych statov.
A naco ti je taky stat, kde ta drviva vacsina obyvatelov povazuje otvorene za agresora?...

...vacsina UA bojuje z presvedcenia, nie preto, ze ich tam nahnali vojenski pohlavari.
Preto su taki silni oproti RU...

FLEG, napísali ste najprv to v prvom odstavci a potom v ďalšej správe to v druhom. Dá sa to považovať za odpoveď pretože ak je pravdou(nebol som tam neviem...) že drvivá väčšina ľudí na UA bojuje pretože chcú a nie pretože sú k tomu tlačený a protistrana to vie a stále bojuje. Ak ich vojensky nakoniec porazia a budeme mať na hraniciach nového suseda a podpora miestneho obyvateľstva bude proti okupácii tak RF si už nejakú cestu na okupáciu nájde. Kľudne to môže byť dosť drastické riešenie na ktoré ľudia nemajú žalúdok. Myslím že nikto netuší čo bude, je tam strašne veľa premenných. Ukrajina ale z môjho pohľadu už prehrala a to aj v prípade že rusákov nakoniec vyženú a hranice si zachovajú tak ako mali pred 2014. Niekde som raz počul taký citát že načo sú peniaze keď všetko ostatné je preč. Dalo by sa to možno použiť ako pararela k vojnovému konfliktu. Na ich území sa bojovalo a bez ohľadu na výsledok je krajina zničená. Ak by vojna skončila zajtra ako bude UA vyzerať za rok a za 10 rokov? Z tohto sa tak ľahko nespamätajú a nemyslím že ich zoberú do EU alebo NATO.

Čo sa týka Slovenska tak myslím že bolo dobré sa nebrániť DE pred prvou svetovou. Nevidím tam veľa šancí na úspech. To isté v 68. Ak si odfiltrujem propagandu a históriu napísanú víťazom druhej svetovej tak je hneď jasné čo a jak. Škoda že Česko-Slovensko takto dopadli po druhej svetovej. Mohli sme tu dnes mať vyššiu životnú úroveň a prejdime si krajinu čo máme dnes. Všetko chátra, bordel, odpadky... Slovensko je malá krajina, povedal by som že nemali sme možnosť voľby a vlastne teda nešlo vybrať druhú stranu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat