Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Fiala už vadí jen 72 % Čechů

Mě to připadá, že naše země slouží EU jako pokusný králík co tu člověk vydrží. Jelikož to ví i imigranti tak se sem mimo Ukrajinců, kde je válka nikdo nehrne. Naše politická garnitura si však bublá do ovaru jak je dobrá a jak skvěle hospodaří. Pořád říkám, že kdo to tady chce pochopit musí shlédnout film z počátku 60 let "Mezi námi zloději" a doplnit to shlédnutím filmu "U nás v Mechově". Vládě teče do bot a jelikož ČEZ je jediná státní firma se ziskem, tak je jí potřeba dojit, jelikož už zde žádný jiný podnik se ziskem není. Dokonce i České dráhy musí zaplatit za nasmlouvanou, ale neodebranou elektřinu. Ono je to tady tak se vším. Nyní se vede diskuze okolo poplatků za důchody v hotovosti, jsem důchodce a jsem to i schopen pochopit. Co ovšem je nad mé chápání je poplatek 32,-Kč za doručení pohlednice či dopisu do 50 gramů do tří dnů, když ještě před válkou doručovala pošta např. v Praze dvakrát denně a z hlavní pošty v Karlových Varech odcházela pošta 6 x denně. Další věcí je např. Národní park Křivoklátsko. Nikdo nikde nezmínil, že po jeho vyhlášení se při stavbách v oblasti jeho vyhlášení zvedne několikanásobně poplatek za vynětí ze zemědělského či lesního půdního fondu. V podstatě si tam už normální člověk rodinný dům nepostaví. Fiala zjistil, že občané mají uloženo asi 3 bilióny korun a tak je potřebuje odčerpat zvýšením daně z nemovitostí a různými zákazy a příkazy.
Myslím, že by se ještě mohli učit v KLDR.:-D

„Až do loňského roku, když se pár rozvedl, byla do pracovního výcvikového tábora posílána pouze ta osoba, která žádost o rozvod podala. Od tohoto měsíce jsou všechny rozvedené páry posílány do pracovních výcvikových táborů,“ dodal zdroj.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat