Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Bezplatná místenka jako způsob, jak naštvat starší cestující ve vlaku.

Asi nejsem klasický uživatel železnice. Když už někam jedu, obvykle do Prahy. Zneužívám toho, že bydlím na hlavní trati kudy jede vlak do Prahy každou chvíli tak se většinou neobtěžuji koukáním do iDOSu co mi kdy jede, prostě přijdu na nádraží a koupím si jízdenku (a co byly zrušené zpáteční jízdenky tak rovnou i jízdenku z Prahy, předtím jsem si koupil tu zpáteční). A jedu tím co přijede nejdřív, mnohdy přijede nějaký zpožděný, tak by mi místenka byla na dvě věci. Když nenajdu místo k sezení, tak tu půlhodinu postojím. Mezi stanicí odkud jedu a Prahou už žádná rychlíková stanice není.
To že jsem musel uvolnit místo k sezení se mi stalo když jsem jel z lázní přes Prahu. Možná si příště koupím jízdenku v předprodeji, ale zatím se mi nestalo, že bych si nesednul. Vždy nějaké volné místo bylo. Prostě je to jednodušší než kupovat jízdenky na webu. Kdybych cestoval víc, možná by se mi vyplatilo pořídit si smartfoun i s možností placení ale zatím to nehrozí.

Tady diskutuji protože se mi nechce se registrovat, abych mohl diskutovat pod tím článkem na Seznamu. Ale když někomu stálo za to ten článek napsat a zveřejnit, asi nejsem jediný kdo tu expresní rezervaci vidí jako nepříjemnost.
:beer:

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat