Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Voličský průkaz, volby v ČR

Takže postupně.

Nejsme před rokem 89. A pokud se tam vrátíte, tak jistě víš, že bude potřeba identifikovat a eliminovat nepřátelské živly.
Moje auto žádná data nikam neodesílá. A zatím ani nepředpokládám, že by někdy mělo.
S kamerovými systémy se setkávám v obchodech (aby tam lidé nekradli) a bankách, nemám s tím problém. A že mě budou mít poznačeného třeba na letišti mi žíly trhat nebude, když o mně stejně (zakoupená letenka odkud kam, pas s fotkou a otisky prstů). A když bude mít stát enormní zájem o mou osobu a z pouličních kamer zjistí, že jsem 25.5. šel po ulici AB ve městě X, stane se mi konkrétně co?
Slevovou kartu mít nemusíš. Když se k jejímu pořízení odvážíš, opravdu ti bude vadit, jestli někdo získá informaci, že nekupuješ Kofolu, ale Pepsi? Že ne Ariel, ale Persil? A ta katastrofa, když v registraci uvedeš třeba datum narození a obchod ti k narozeninám dá slevu na celý nákup, z toho se hrůzou mám osypat?

Prostě ty tvé příklady mi osobně nijak nevadí a nemám pocit nějakého omezování svobody, újmy či totality. Pochopitelně každý to může hodnotit jinak. Většina lidí toho o sobě mnohem více vyblábolí na socka sitích.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat