Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 10

Jednostranne z akeho pohladu? Ze objasnil to o com sa nepisalo? Ze nejde len o predlzenie kontraktu, ale suhlas s vydieracskymi podmienkami RU? Takze UA ma nielen dalej prenasat RU plyn do EU, ale ma sa kvoli nam vzdat svojich vysudenych pohladavok za niekolko mld eur? To ti pride logicke pane Spocku? Lebo mne nie. Preco si sa nevyjadril k tymto podmienkach zo strany RU? Chapem...pretoze zrovna toto ti nevyhovuje, tak si to odignoroval.
Plyn nie je elektrika. Plyn sa da skladovat, eltrika sa spotrebovava hned a tak sa aj nakupuje. Eelktriku, ked raz kupis tak ju aj dostanes, aj ked ju uz nechces. Porovnavanie s plynom je uplne mimo kontext.
Azerbajdzan ma kontrakty na svoj vyvoz davno uzatvorene a nevie navysit sucasny export tak, zeby uzatvaral nove, takze nie je mozne dodavat nejaky jeho novy plyn cez UA do EU. Co je na tom nezrozumitelne? Musel by zrusit export do inych krajin, aby bol schopny dodavat nam! Kapisto?
K PL.
https://www.ta3.com/clanok/973747/polsko-vstupuje-do-hry-ak-slovensko-prerusi-dodavky-elektriny-na-ukrajinu-polsko-ich-zintenzivni
Ale ty vies asi lepsie, ze na to nemaju a UA nic nedodaju, takze budeme asi brat tvoj nazor ako relevantnejsi..ci jak si to predstavujes?
Btw Fico pravdepodobne mlzi, dodavat bude, lebo prachy nesmrdia aon ich potrebuje inak mu to tu zacne padat cele na hlavu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat