Opat kecy hned v uvode...nove dokazy...kua sak on to pise uz dlhodobo, ze si to mysli a v 2023 uverejnil dokonca na to slohovu pracu, ktoru som na rozdiel od teba cital.
Zaujimave, ze PL to prinasaju ako nove bombasticke informacie.
Chces sa bavit o tej jeho praci? Tak si daj tak 1-2h na jej nastudovanie a mozeme ju spolu rozobrat, aj ked kopec tvrdeni v nej si nemame ako overit, takze moc dlhy rozhovor by to asi nebol.
Inak chlapik nikde netvrdi nic o UA oligarchoch. Jeho analyza sa opiera o to, ze podla neho vacsina ludi bola zabitych zo strechy hotela Ukraina, ktory vraj v tej dobe ovladala krajne pravicova strana Svoboda.
Trosku divne sak na mna posobili jeho balisticke tbrdenia o kalibri, ktore pouzivaju aj lovecke pusky od Klasnikova, a preto to nemohli strielat typci z Berkutu?! Co viem pouziva sa rovnaky kaliber ako na AK, navyse cely cas pise o snajperoch a potom tvrdi, ze ostrelovaci pouziva AK?!
Dokonca tam spomina 2 mrtvych zastrelenych brokovnicou.
Ku cti mu sluzi, ze hoci Majdan oznacuje za prevrat organizovany zapadom (bez jedineho dokazu) odsuzduje aspon RU vpad na UA a jeho kecy o nacistoch na UA povazuje za prehnane.
P.S. Vidis a zase rozdiel medzi nami dvoma..tebe staci nadpis a clanok na PM, ja som siel po autorovi, zistil si nieco o nom a hlavne o tom naco sa clanok odvolava, na tu jeho analyzu, ktoru som si aj poctivo precital. Citis ten rozdiel medzi nami 2 ako kto pristupuje k informaciam?