Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 10

Ai jeden z dovodov, ktory si uviedol neopravnoval RU napadnut UA.
Navyse kazdy z nich je dost pofiderny, castokrat hraniciaci az s blbostou.
RU je agresor, to by sme si mali pripominat stale, hlavne pre tych, ktori vymyslaju nejake dovody preco RU napadlo napadlo UA.

V kratkosti
Majdan bol vnutronou zaleiztostou UA, za mna nastal z logickych dovodov a NATO v tom nehralo ziadnu rolu.
Koketovanie vstupu do NATO sa dialo aj roky predtym, opat sukromna zalezitost UA a RU do toho trt. Nakonieco susedov v NATO ma RU uz dnes.
Obcianska vojna vychode podporovana vojakmi z RU...uz toto by sa dalo klasifikovat ako obsadenie UA cudzimi vojskami a RU opat trt do toho.
Merkelova nic take nepovedala samozrejme, Minske boli pokusom o zmier, ktory nevysiel a RU v tomto nevystupuje v pozicii oklamaneho.
Ten prikaz od Johnsona uz bol tolkokrat vyvrateny, ze sa az divim, ze to stale opakujes dokolecka. Nielenze nema logicke opodstatneni, ale bol x-krat debunkovany priamymi ucastnikmi vyjednavania.

Chapem, ze isti ludia nevedia moc premyslat logickou castou mozgu, pretoze sa u nich velmi nevyvinul a ta emocna cast ho ovlada, ale ty si zrovna priklad vysoko inteligentneho cloveka, kde to nechapem a nerozumiem preco tak vytrvalo odmietas fakty a naopak nekriticky vitas kazdy blabol, ktory koresponduje s tvojim videnim sveta.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat