Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 10

Stejně to ale vidím subjektivně tak, že UA prostě válku musí vyhrát a ti druzí dostat přes držku takovým způsobem, že je sto let ani nenapadne něco začít.

To je zbožné přání kolektivního západu. Vysledkem vsech sankcí a dalších snah je to, že Rusko se stalo o to víc nezávislejší a odolnější a sankce už prostě nefungují. Taky se díky válce zbavilo neschopného a zkostnateleho velení. Najelo na válečnou vyrobu, takže je schopné vyrábět vic munice než celý západ.
Sankce to jen trochu zkomplikovaly, viz dnešní informace o dodavkach z Indie, které Rusko dodává ropu a na oplatku nakupuje čipy apod.
Možná jsi zaregistroval, že rozjeli nejakou litografii na čipy. Sice šíleně starou ve srovnání se současnými možnostmi, ale dle meho nazoru to na řízené střely stačí, tam velikost a spotřeba zase tak moc nerozhoduje.
Když se na to nezaujatě dívám, tak vysledkem snahy západu je pravý opak, než čekali. Jen se bojím, aby to neskončilo jaderným konfliktem v Evropě, kterou řídí stejní filistinove jako náš zahraniční ministr, ministryně valky, mladá a pohledná...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat