Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 10

No, Trump okolo voleb placa ruzne hovadiny, nejdriv to bylo PIB (ktere dokonce Polsko pekrocilo az na 4%) ted toto, asi ceka po takovych prednaskach podpory Ruska k jeho prezidentskemu znovuzvoleni.

Ted ještě zbývá nahnat Evropu do války s Ruskem

To by slo IMHO pres Belorusko (kteremu by RU jako ze poskytlo jen vojenskou pomoc), takle by RU nemohl nikdo rict, ze napadlo NATO a EU se opet nemohla nejak konvencne proti RU mimo dalsi sankce branit.
Takle kdyz zaberou ty vetsi pohranicni mesta jako takovou anexi NATO do valky kvuli tomu nepujde, coz ukaze zas jen nasi slabost. Ale rozpoutat valku kvuli jednomu pohranicnimu mestu, zas nedava smysl, vse jsou to patove situace tak se podporuje Ukraina coz je takove treti reseni jak se tomu vyhnout a cekat uaz ruzko vykrvaci coz se pomalu prece jen deje.(coz jde videt i na tom, ze nema vojaky, zbrane a munici musi obchodovat s Asii, za nitky stejne taha Cina ktera se nezastavi dokud nedostane Taiwan, k tomu maji nevyrizene ucty s Japonci)
Ted kdyz RU tak ochotne dava svim spojencum informace (viz drony v nemecku a ne jen) o citlivych cilech v EU tak sme stejne v prdeli.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat