Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 10

Vyjadrenie Coopra, rakuskeho analytika, ktory trepe malokedy. Sice uznava moznost zamerneho utoku, ale evidentne veri viac inym dovodom.

Pokud je doposud známo, zahynulo 33 lidí (22 v Kyjevě a 11 v Dněpru) a 140 jich bylo zraněno. Je tragické, že tento druh útoků je buď záměrný (což by mě, soudě podle všech ruských bestialit spáchaných v Sýrii od roku 2015, už ani nepřekvapilo), nebo je přímým důsledkem nejvyššího vojenského diletantismu špiček GRU a ruského generálního štábu. ....kde by mě diletantismus nepřekvapil ani v nejmenším, protože typickým "zdrojem zpravodajských informací" pro GRU (a tím pádem i pro cílovou buňku GenStabu) jsou postavy, jako jsou tyto tři mladé dámy, které před dvěma dny zadržela SBU v Oděse. (V podstatě je to stejné, jako kdyby mi někdo zaplatil za prohlídku Ukrajiny a pak mě - který tam nikdy nebyl, a tudíž netuší, kde je co na Ukrajině - požádal, abych mu řekl, na co se má zaměřit...).
...a protože nejen Rusové, ale i celé hordy Pudingových fanoušků na sociálních sítích vytrvale blábolí o "tajné schůzce ukrajinského GenStabu" a "hlavním štábu v nemocnici", a jak to byla 'ukrajinská raketa NASAMS, která zasáhla nemocnici v Ochmatdytu, a protože vím, že důstojníci GenStabu v Moskvě čtou tento blog téměř od jeho vzniku, budu teď indiskrétní se 'speciálním vzkazem' pro ně, diletanty z GRU, a jejich Cílovou buňku:

Tohle je velitelství ZSU, vy bando šílených masových vrahů (Dehtiarivska ulice 19/7, 02000 Kyjev). Všichni jste tak neschopní, že se vám podařilo minout i ten (nejbližší hlášené škody jsou asi 200 metrů daleko) a místo toho jste "zasáhli" obchodní centrum Domino u stanice metra Lukjanivská. ....a pokud jde o PSU a její praktiky divoce zveličování ruských ztrát, zveličování počtu sestřelených ruských raket a útočných bezpilotních letounů, započítávání poškozené ruské techniky jako "ztracené" a zakrývání nekompetentnosti konkrétních vrchních velitelů.... Z piety se tím dnes nebudu zabývat. Ale i k tomu se vrátím. To je slib.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat