Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 10

Zaujimave, ze ked sa ti hodi odkazujes sa na clanky z mainstreamu, ktory inak nemusis.
Nie UA nestiahli americke tanky z fronty, pretoze ak by sledoval nemainstreamove zdroje (naprklad valka.online) ak b si vedel, ze sa zjavili po zverejneni tychto clankov opat parkrat v bojoch,
Uz som to tu parkrat pisal, ak chces mat prehlad o vojne urcite nesledujem altertivne media, ci mainstream, ktory prebera agenturne spravy, ktore su casto povrchne, ci zufalo zastarale.
Je to rovnake ako s GPS municiou, zvverejnilo sa jedno interview s konkretnym vojakom, ktory povedal, ze prestali na danom useku fronty skoro pouzivat GPS municiu, pretoze sa znizila presnost po nasadeni rusiciek a tym sa navodil dojem, ze UA prestali pouzivat gps municiu po celom fronte.

Uprava starych bomb na klzave sama o sebe nepostacuje, pretoze su velmi nepresne, takze im musis pridat nejake to navadzanie, co ich predrazuje, pretoze elektronickych veci maju RU menej ako UA, respektive k nim maju horsi pristup.
Btw klzave bomby pouzivaju aj UA, konkretne u Charkova dost uspesne, ale nepise sa tolko o nich ako o tych RU.

Ano aj UA minaju riadene PVO na drony, ktore su lacnejsie ako raketa, co ide po nich, ale rovnako plytvaju PVO aj RU na UA drony.
Izrael detto, takze spojenci v Cervernom mori, ci Adneskom zalive tiez.
Otazka je kto to dlhsie vydrzi.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat