Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volby do parlamentu EU

Tak to ma veľmi potešilo, že sa mi takto sprostredkovane podarilo Turka podporiť aspoň jedným hlasom, nakoľko ja sám hlasovacie právo u vás nemám. :-)

Dosť ma občas štve čakanie na bieleho koňa u mnohých pravičiarov. Konečne sa objaví niekto s kvalifikáciou k odborným témam (v porovnaní s ostatnými kandidátmi), uhladeným vystupovaním, elokventným prejavom a racionálnymi argumentmi (žiadne populistické žvásty a lá ani jedného migranta sem nepustíme, zastavíme vojnu na Ukrajine, vystúpime z EU...), ale napriek tomu si človek hľadá drobnosti, prečo práve nebudem tohto voliť a pasívne to prenechám Nerudám, Rakúšanom a Fialkám.... Ten Šľachta mi síce tiež nesedí, ale s veľkou pravdepodobnosťou tam ani nemusí preliezť, hoci radšej by som tam mal toho ako už to spomínané...

Prial by som si aj na SR nejakú postavu, ktorá by priniesla do tej politiku trochu slušnosti a racionálneho realizmu, a to si Filipa ja nijak neidealizujem a vlastne mi prišla jeho "dokonalosť" dosť nerealistická, čudoval by som sa, keby naňho von nevyliezlo vôbec nič, ale naopak som prekvapený, že bolo toho tak málo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat