Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volby do parlamentu EU

Turka by som volil, ja si naopak myslím, že šancu dostať sa tam má, je okolo neho veľký hype, ale možno je to iba moja bublina... Keby nie Turka, tak Svobodné, ale tí sa tam nedostanú skôr...

Postava Turka je niečo, čo tu už veľmi dlho nikde nebolo a čo som si už dlho prial. Samozrejme, nie je dokonalý, to je trochu pasca, keď sa okolo niekoho vytvorí aura dokonalosti, on ešte navyše má silný imidž pána dokonalého, o to viac to sklame, keď sa v niečom spletie alebo si zafabuluje alebo pod tým tlakom nie úplne ideálne reaguje... Kdežto u hocijakého kriváka sa toleruje toho zďaleka viac a pokrivení ľudia si ich veselo volia, lebo ich krivosti samozrejme nevidia, kdežto ľudia s vysokými morálnymi štandardmi a nárokmi na zdravý rozum vyčítajú svojemu potenciálnemu reprezentantovi každú chujovinu a nakoniec ho nepodporia, takže sa tam potom dostanú len tí kriváci.

Radšej nech je tam Turek, ktorý občas kecá, občas machruje a občas nevhodne žartuje, ale aspoň jeho celkový pohľad na kritické otázky je veľmi rozumný a verím, že to myslí seriózne, ako nejaká Nerudová, ktorá kecá stále, dezinformuje, zavádza, nemá náznak empatie a názory mení podľa jej PR tímu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat