Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volby do parlamentu EU

K volbam...bolo by dobre, ked uz premyslate koho volit zistite si ulohu poslancov v EU, kedze poslanci EU nepredkladaju navrhy zakonov ako sa to deje v lokalnych parlamentoch. Takze tie kecy o tom ako musia zastupovat zaujmy CR su trosku odveci, pretoze ich uloha je, ze hlasuju bud ano/nie. Su ovela dolezitejsie posty v EU ako poslanci a zaujimave, ze pri nich sa o potrebe hajit zaujmy statu nehovori. Ked vidim tie hesla o hajeni statnych zaujmov viem, ze utocia na prvu signalnu sustavu volica a su to populisti.
Cierny kon kampane Filip Turek.
Ku konci kampane ma pobavil Filip Turek, moj oblubenec, ktoreho sledujem od jeho uplnych zaciatkov, ked ho na svetlo vytiahol Mr. Kubelik, ci bol vo fantastickom podcaste (Pavlis a spol), kde prvykrat spominali jeho vtedy este teoreticke posobenie v politike.
Filip je sympatak s prijemnym vystupovanim a v tandeme s Gabinou sa naozaj dobre pocuvaju.
Ale cim viac som Filipa pocuval tym viac otazok som si zacal klast a jeho odpovede mi zacali pripadat coraz viac ako zmatocne, ci chybne, hlavne vo veciach, kde mam prehlad (euro vz cz napriklad).
Filip spravil chybu, ze chodil do vela diskusii, ale vsade bolo citit az nekriticky obdiv k jeho osobe a k jeho sarmu...ja sa tym ludom ani nedivim, pretoze sa naozaj dobre pocuva a je to sympatak.
Filip zacal mat pocit, ze vsetko zvlada az narazil a to dost tvrde. Odporucam pre neznalych jeho rozhovor s Jankou Boboooo, ktoru teda nemusim je to prekrucacka faktov a divna osoba, ale na Filipa sa pripravila a dostala ho. Ked mu pustila stare video od Xavera, kde je vedla neho pripity Macinka a urazaju tam kadekoho...no Filip sa viacmenej len bavi na opitom Macinkovi, ktory trepe. Dalej ho konfontovala s jeho bradatymi vyrokmi na FB, kde sa dokonca priznal k tuzbe si zastrielat (na niekoho), co mozno vtedy bolo neskodne, ale dnes po strelbach je to uz skor na basu.
Zaujimava bola reakcia Filipa. Pri Bobooo sa to snazil nepresvedcivo popriet, potom navela priznal, ze to asi mohol napisat, ale ze bol mlady, co mu neberiem, ale Bobooo ho jasne vyviedla z miery a on zneistel.
Zaujimave, ze o par dni na to s Gabinou (Po znich k Turkovi) to uz komentoval ako ho to strasne bavi, ked na neho taketo veci vytahuju a jemu nemoze nic ublizit....hahaha ja som videl na videu s Bobooo asi jeho dvojnika, ktory sa teda vobec, ale vobec nebavil.
Ale moze a ublizilo.
Zaujimave je aj to, ze Filipove vydavatelstvo vydalo dementnu knihu Paraziti v nas, ktora propagauje pitie Sava a roznych chemikalii na nasu vnutornu dezinfekciu. Nieco podobne ako odporucal kedysi mozgovy atlet Donald T. pri lieceni Covidu.
Aby toho nebolo malo Filip zalozil firmu Zapper Club, ktora sa venuje predaju roznych suviksov ako su liecive plazmove generatory a napravaci ludskych frekvencii a vedia vyliecit od AIDS, cez rakovinu, COvid, lupienku, proste vsetko. Koho nebavia biorezonancie moze si kupit generator molekularneho vodiku a pit ho, pretoze je to zdrave.
Fakt zabavna firma, ktoru v 2022 prenechal svojej sestre., ale zalozil ju este v roku 2017.

Je to skoda, Filipovi som venoval asi 2 roky zivota, pocuval ho v jeho mudrovani o svete, pretoze sa to pocuvalo dobre, ale ako vzdy, ked mate pocit, ze ste si nasli niekoho koho chcete uznavat ukaze sa po case, ze je to vlastne niekto uplne iny ako sa cely cas tvaril.
Bohuzial uz to viac nedokazem, chalan je celkom pomyleny,

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat