Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Opravdu je to demokracie?

To podstatné je že když tady na tebe někdo za odlišný názor zavolá policii a ta si s tebou o tom promluví, tak je z toho pozdvižení. (A mohl bys citovat, kde to označuju za "naprosto normální"? )

Když máš v rusku odlišný názor, tak tě zmlatí, okradou a zavřou a všichni to považujou za naprosto normální.

V německu se lidi demokraticky dohodli, ýe když má někdo s někým problém, tak to nemá řešit ručně silou, ale má se obrátit na instituce k tomu vytvořené a přenechat řešení na nich. Pokud jeden ředitel považuje jednu žákyni za problém nad jeho síly a kvůli tomu si do školy zavolá policii a ta teda přijde a na místě zjistí, že to není tak žhavé, jak to ten člověk líčil tak je to podle tebe naprostým selháním demokracie, nikoli přehnaná reakce ředitele.

A hned nám začneš předhazovat rusko jako vzor, kde by k takovému selhání jedince určitě nedošlo (protože je tam běžné, že v takovém případě tu holku zavřou do sirotčnce, otce zmlátí a strčí do vězení a rodinu okradou, ale je to tam natolik běžné, že se nad tím nikdo ani nepozastavu, takže cajk, rusko náš vzor, německo fuj, tam si napíšou, že jim volal ředitel) - tohle ti přijde normální?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat