Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem eDoklady a další vládní "digitalizace"

Ode dneska je k dispozici aplikace eDoklady, kteta umozni mit obcanku v mobilu.
Zajimalo by mne, jak to zvladne NIA, ktera zajistuje prihlaseni identitou obcana, bankovni identitou atd. Nezklamala.

Aplikaci si za první den stáhlo podle DIA přes 70 tisíc lidí.

pod velkým náporem zájemců zkolabovala Národní identifikační autorita (NIA), která zajišťuje elektronickou identifikaci uživatelů pro státní portály prostřednictvím služby Identita občana.

Bohužel ten systém NIA je zastaralý a nápor neustál

Takze mame tu digitalizaci a overovani zajistuje system, ktery pri vetsim naporu pozadavku (70k za den neni moc) zkolabuje? Ze je NIA zastaraly? Jak dlouho se o edokladech mluví? Vedeli to a stejne nic neudelali.
Změna předmětu, původně: eDoklady (JaFi)

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak koukam, že Pirati si zvolili noveho kapitana a první, co jsem od Hriba zaregistroval bylo: Hřib…
Jan Fiala 10.11.2024 17:50
Jan Fiala
Na druhou stranu, s nástupem Hřiba stranu opustili ti největší komunisti, jako Michalidu a Kolaja. J… poslední
Prasak 10.11.2024 21:28
Prasak

Tak koukam, že Pirati si zvolili noveho kapitana a první, co jsem od Hriba zaregistroval bylo:

Hřib: Na digitalizaci mám nezpochybnitelnou kompetenci

Nechapu, jak mohli zvolit právě Hriba, po tom co predvedl v Praze, ale to je jejich věc. Další strana, která zmizi v propadlišti dejin.
Všimněte si, ze Hrib nerika "máme" (jako Piráti), ale "mám" jako sám největší Hřib.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-hrib-na-digitalizaci-mam-nezpochybnitelnou-kompetenci-40496677

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru