Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem eDoklady a další vládní "digitalizace"

Co to bylo za plochu. Nějaká dopadová, která zapadala sněhem. Ten rozkaz byl v rozporu s bezpečností při práci s ostrým materiálem. Musel to být totální debil, jelikož kdyby něco bouchlo tak by to odnesl také. Také by mě zajímalo jak něco dostávat ze zamrzlé země. Jasná hovadina, která ani nejde technicky provést. Protitankové miny jsem do sněhu pokládal (na každé ruce jednu PTMi Ba III a dvě na zádech, celkem něco přes 40 kilo) a s tím se plazilo ve sněhu výšky cca 20 cm do vzdálenosti cca 100 metrů. Dobře se to likvidovalo jelikož to bylo krásně viditelné. S veliteli jsem měl na vojně také problémy, ale vše vždy skončilo po zjištění, že můj otec má stejnou hodnost jako oni (major). On byl totiž asi majorem nejdéle u celé Varšavské smlouvy, více jak 20 let, jelikož po roce 1968 vystoupil z KSČ a od letectva byl vykopnut do kanceláře na OVS. Z různých knih však vím, že takto postižených důstojníků bylo u každého útvaru několik. Ve sněhu jsem akorát likvidoval plastickou trhavinu (červenou) po odpálení raketového odminovače, když všechno nebouchlo, ale tam nehrozilo žádné nebezpečí, šlo jen o to to sebrat a zničit.
Co se týká těch úředníků tak už si asi zjistil, že si tady většinou z toho dělám srandu, jelikož jsem posledních 25 let před důchodem pracoval ve veřejné správě a vím jak to chodí.:-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat