Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem eDoklady a další vládní "digitalizace"

Pak to ale cele ztraci smysl. Prideli te na skolu, kam se ale nedostanes, protoze si to reditel udela dle sveho.

Oni te ale neprideli na skolu, kam se nedostanes. Reditele posilaji poradi zaku, kteri o jejich skolu projevili zajem (tj. vyhodnoti body z prijimacek a body ze vseho ostatniho, sectou, udelaji zebricek), Cermat to pak projede svym algoritmem, aby zaky rozradil podle jejich priorit z prihlasky.

Takze kdyz budes na nejake skole mit treba 100 bodu a budes prvni, zatimco na jine budes mit 90 bodu a budes dvacaty, ale tebou vybrana prioritni skola je ta druha, tak te algoritmus priradi na tu druhou a tve misto na te prvni uvolni dalsimu v poradi.

Pak by mne taky zajimalo, jak se reditele pridelenych zaku dostanou k informacim, ktere v systemu nejsou - olympiady, zajmove krouzky, tlacenka od známých, na zaklade kterych si rucne upravi poradi dle potreby

Tuhle otazku nechapu vubec. Prijimacky si resi skola ve sve vlastni rezii. Pokud se rozhodnou nekomu dat 50 bodu za to, ze jeho tatik sponzoruje skolu, tak je to jejich vec. Se systemem Cermatu na rozdelovani zaku na stredni skoly to nema spolecneho nic. Proste reditele poslou seznamy s poradim uchazecu a Cermat to vyhodnoti podle toho, co si kdo nastavil jako prvni, druhou nebo treti skolu. Nic vic, nic min.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat