Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem eDoklady a další vládní "digitalizace"

Reditel Cermatu:

Krejčí řekl, že nehodlá složit funkci. „Pokud bych první den rezignoval, bral bych to jako útěk z boje. Pokud mě ministr neodvolá, nerezignuji,“ řekl Krejčí. Za viníka vzniklé situace označil „celý vývojový tým“.

Až ve středu večer se podle ředitele Cermatu Miroslava Krejčího ukázalo, že je problém s jednou funkcí v systému. „Nepropsala se jedna z úloh, která se měla propsat.

„Když jsme analyzovali příčinu, tak jsme přišli na to, že to je věc, která zasahuje do více částí systému. Oprava zasáhla takovým pavoukem skoro celý systém a kvůli tomu, že se to takhle rozlezlo do více částí systému, tak jsem řekl, že radši necháme udělat nové penetrační testy, což znamená, že necháme znovu prověřit bezpečnost systému, protože se do většiny jeho částí zasáhlo,“

Takže v prekladu:
Od ctvrtka to melo běžet, pred tim to bylo otestovane, byly udelane penetrační testy, ale ještě ve středu večer jsme tam neco mastili a podelali to.
To jako fakt?

Odpovim si sam, je to tak. Takze ty penetracni testy delali na cem?

Ředitel Cermatu Miroslav Krejčí ale pro SeznamZprávy.cz uvedl, že za nefunkčním systémem je programátorská chyba, která se projevila až při posledním testování.

Na otázku, proč test prováděli až na poslední chvíli a zda nemohl proběhnout dříve, aby se případná chyba stačila do spuštění systému opravit, odpověděl záporně. „Nemohl, protože jsme to neměli naprogramované.“

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat