Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem AI: Kterou a jak používáte?

Presně tak.

AI nám s takovou zebere práci, proč si platit WEB vývojáře když ti to AI navrhne do pár minut.
Proč kontaktovat reklamní agenturu, když mi PUB udělá AI za pár /s.

AI nás dokáže na digitálním poli v podstatě jiz dnez zcela zastoupit nebo nahradit. Nespi, muze pracovat 24/24, nemá syndikát.

Pro vyvoj AI (OpenCV) jsem si porídil "Nvidia Jestson Kit", zacínal jsem s projekty jako rozeznani a pocítaní aut co mi projede pred barkem, rozeznaní obliceje, tak vidím jakym tempem to jde kupredu.

Uz ted se AI pouzivá na psani clánku

To pridej príteli, ta se uz na platformách jako Net..x pouzívá k psaní celych scenáru (taky to tak vypadá), vytvárení postav, hudby :D

Amazon ji používá pro prodej Audioknih (Audible) uz nekolik let (neuronovy prevod textu na rec).
3 roky zpátky v tom sel slyšet jako by synteticky prízvuk, ale dnes od audioknihy namluvené člověkem nebo neuronovým převodem s AI nejde skoro rozeznat. (Viz Amazon Poly & AWS atd) : https://aws.amazon.com/free/machine-learning/?nc1=h_ls

PS: Sakra, nemůžu najít odkaz, ale v USA v nejakém kino sále delali takovej sociální pokus.
V sále kam bylo pozvano okolo 100 lidi, promítali nejaky 50minutový Sci-Fi snimek.

Po ukončení filmu se vývojáři/novináři ptali návstevníku co na film ríkali ?
Odpovedi byli "neznám jmena hercu ale bylo to super" a pak s vykulenyma ocima hledeli, kdyz jim prozradili, ze vse od "A" az po "Z" teda od "A" az po "X" vcetne hercu vytvorila AI.

Dnes je hodne filmu točených ve studiu se zelenym plátnem v pozadí a vse je dodelano digitalne pres PC, takze tomu ze rozdil nemusel byt tak výrazný i verím.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat