Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem AI: Kterou a jak používáte?

Ak u zhodnotime zmeny tak za mna.
- zlepsila sa reakcia, konverzacia byva takmer vzdy plynula, da sa skakat do reci, pretoze pocuva aj ked hovori, neopakuje sa tak casto ako robot
- niektore modely maju uz pristup na net, takze sa da online pouzit ako vyhladavac, ci knowledge base, co ja aj bezne robim
- vylepsili sa funkcie s obrazom, napriklad praca s kamerou, kde je uz mozne identifikovat predmety, co vidi, pripadne na zaklade sledovania polohy (aj vizualne, nielen cez GPS) dostanes odporucania, ktore potrebujes.
- zacalo sa uz (konecne) experimentovat s osobnymi asistentami, cize AI robi pracu, ktoru by som inak musel robit ja. Vcera som napriklad rucne migroval 500 IP adries z Mikrotiku do UBNT, co je hnusna monotonna praca ako vysita pre AI. Snad sa dozijem aj casov, ked AI bude za mna robit strihat videa o com snivam uz dlho;o)
- konkurencia je stale velka a pritom ide o odvetvie, kde sa leju miliardy dolarov denne s tym, ze zisk je zatial v nedohladne. Stale cakam, co vypusti Meta (uz coskoro), kedze mam ich Oculusy doma a som z nich celkom nadseny aj bez AI
- ujete veci...Google ukazal videa, kde AI radi pri hrani hier, co mi pride nonsens, ze "rozumie" uz aj hernym principom
- ocakavam, co vypusti konecne Amazon, mam insiderske info (zdroj neprezradim, ale poznae ho;o)), ze konecne nas obsastni aj Amazon (mam doma Alexu, cakam na to ako na spasenie) a zaciatkom roku 2025 by mala svoje AI vypustit aj Meta, takze som zvedavy co moje Oculusy na to.
- ocakavam aj nejaku cenovu konsolidaciu, pretoze sa mi nepacia predplatne modely, ktore ma kazda firma inde, ci uletene ceny pri niektorych verziach. Uz teraz som ochotny platit desiatky eur za sucasny stvav, pri osobnom asistentovi by som kludne zaplatil aj stovku mesacne ak bude pouzitelny na to, co chcem ja

Inak na pracu stale pouzivam copilota, na obcasny pokec ChatGPT, ale posledne tyzdne ma zaujal Gemini, ktory predtym nic extra neponukal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat