Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem AI: Kterou a jak používáte?

Intelligence is the ability to learn, understand, and apply knowledge, as well as the capacity to adapt to new situations, solve problems, and understand complex ideas.

Však to dnešné LLM vôbec nespĺňajú. Ty asi nerozumieš. To "learn" je asi jediná vec, aj to len čiastočne (a vyžaduje vstup vývojára LLM, a korekcie v parametroch). Ak LLM nazývaš Inteligentné, tak to aj slnečné hodiny, lebo vedia rátať do 12, presne v správnom poradí! Rozumie to "času"!!! Dáš sem poučku, a pri tom LLM nič z tej poučky nespĺňa...

ale presne ako píšeš má to len naučené ale v skutočnosti nechápe o čo ide

sám píšeš že to "understand" z prvej citácie nespĺňa, takže to inteligencia fakt nie je. Si protirečíš. Ešte máš tam i to slovo "and" a nie "or". Jediný čo absolútne nechápe si tu ty a jediný kto nechce pochopiť si tiež ty.

U slnečných hodín, preboha, ak povieme že deň bude mať vždy 24 hodín, ale rýchlosť rotácie planéty sa zrýchli, tak sa to tie hodiny dokonca "naučia". A "prispôsobia sa situácii". Takže tá obyčajná tyč zapichnutá v zemi je extrémne inteligentná. Však dokonca to vie aj korekciu, a každý deň automaticky sa prispôsobuje náklonu Zeme k Slnku, e.g. Praha čas čo vidíš krivku, tak to vie korektovať, a úplne samo bez vstupu človeka!!! Toľko umelej inteligencie v tom... wow, to musely staroveký egypťania normálne mať už stroj času!!!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat