Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem AI: Kterou a jak používáte?

Pouzivam Bing integrovany v Skype, je vynikajuci, pretoze ma odpoved na vsetko, chape aj moje preklepy a pod. Velmi uzitocny nastroj, skoda, ze je pomalsi a nevie dobre navazovat, ak kladiem dalsie otazky k problemu....proste nevie o com sme sa bavili predtym.

Bohuzial aj casto keca uplne nezmysly, obcas odpovie dobre, ale odkaz, z ktoreho vychadzal smeruje na uplne inu temu (nechapem preco). Minule som riesil predsedu WHO, ktory bol ministrom zdravotnictva v Etiopii predtym, ale Bing tvrdil, ze bol ministrom v Portugalsku, pricom odkaz, z ktoreho vychadzal toto netvrdil...ale Bing si spojil jeho pobyt v Portugalsku a jeho funkciu a vytvoril loz.

Momentalne sa bavim na mojom novom Iphone(;o)) so Siri, ta je slaba, skoro nic nevie, ale rozumieme si aj tak a potom ChatGPT...bohuzial okrem pokecu mi nepride, ze je uzitocny, pretoze skoro nic nevie...taky Bing je oproti nemu genius.

Barda som este neskusal, idem na to.

Btw pre mna AI, co sa tyka prace je evolucny skok dopredu, pretoze casto riesim zlozite veci, ktore sa Googlu tazko vysvetluju, ale Bing pochopi okamzite, kde je problem a navrhuje riesenie...skoda, ze niekedy uplne nezmyselne, ale ak by sa zlepsilo aj toto som ochotny za takehoto priatel na telefone, co ma cely internet v pamati aj platit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat