Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Investujte, abyste byli zabezpečeni na stáří.

Jako sportku si to nepředstavuj, protože tam je pravděpodobnost blesku - rozuměj: je větší pravděpodobnost, že tě zasáhne blesk než, že vyhraješ jackpot.

U investic je to jinak: máš sud benzínu, když všem lidem natankuješ z toho sudu trochu do nádrží, tak sice pojedou všichni kousek, ale pojedou. Kdybys jim ten benzín znovu vysál z těch nádrží než ho začnou projíždět, tak je to zase ten samej sud. Když ten sud někam schováš a dáš lidem souřadnice s tím, že kdo přijede dřív ten si může natankovat plnou, tak pravděpodobně nejdřív přijedou ti, kteří umí číst mapu a ještě dříve ti, kteří umí číst mapu a mají to blízko. Tudíž nastane to, že někteří budou moct jet spousty kilometrů, protože přišli první a natankovali si plnou, jiní natankují jen zbytky, tudíž se pro ně nic nemění a pojedou jen kousek a mnozí přijdou k prázdnému sudu a tudíž nepojedou vůbec. Zase platí, že pokud z nádrží odčerpáš benzín ze všech sudů ještě předtím než kdokoli vyjede, budeš mít zpět celý sud benzínu.

Investovat si na důchod je přesně to samé, pokud tomu rozumíš a máš štěstí, tak můžeš být v důchodu ve vatě. Pokud tomu nerozumíš vůbec a nemáš ani špetku štěstí, tak naopak jseš zcela bez důchodu. Možnost investovat si na důchod teda není v zásadě špatná, protože když víš co děláš, tak ti to může zajistit slušný důchod, ale pokud se jedná o POVINNÉ "investování", tak je zřejmé, že ne všichni budou investovat stejně dobře a že mnozí lidé skončí okradeni zcela bez peněz. Povinné investování = ZLODĚJINA, pokud by mělo něco takového nastat, znamená to jediné, někdo tě chce okrást o tvůj majetek a potom je na tobě, jestli se necháš nebo se dle zákona budeš bránit. Svůj život máš přitom podle současných zákonů právo ochránit za jakoukoli cenu i se zbraní v ruce!!!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat