Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máte zkušenost s půstem/hladověním?

Je to asi deset let zpátky.

ok.

Aby se nastartoval proces spalování vnitřních zásob, musí přestat trávení, do žaludku nesmí přijít nic jinýho než čistá voda.

Blbost, jak chceš spalovat tuky, pokud tam nepřidáš něco co dobře "hoří", cukr.
Jinými slovy, půstem nezhubneš, vyhladovíš, takže začneš ubývat na váze a to více na svalovině než na tucích. Jakmile zase začneš jíst, okamžitě to nabereš zpět.

Když nejím, na zubech se toho zase tak moc neobjeví, asi jsem to nepopsal úplně správně, čistil jsem si zuby kartáčkem namočeným ve vodě, ale bez pasty a pak si pusu vypláchl.

Ale objeví. Nicméně pasta dělá kolik z toho čištění? 10%, možná něco víc, každopádně pokud jsi si čistil normálně zuby kartáčkem změkčeným vodou, tak jsi nijak nepochybil, obzvlášť na pouhých 7 dní. Vypadalo to v původním komentáři, že jsi si zuby nečistil vůbec, tohle je samozřejmě v pohodě.

tohle může někdo nechápat a ptát se, k čemu je to vlastně dobrý

Viz výše, každý je jiný, pokud má někdo pocit, že mu to pomůže, tak to určitě neškodí a jak už napsal fleg, ani to na pouhý týden není nijak nebezpečné. Na druhou stranu není to ani nic, co by bylo obecně nějak prospěšné, nedržením půstu si ještě nikdo zdraví nezkazil. :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat