Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Izrael je napaden, bude válka?

Noční násilí v Berlíně: „Proměníme Neukölln v Gazu“

Antisemité předtím vyzývali ke vzpouře na Telegramu – s kameny, obušky a maskami měli muži přijít ve 22 hodin na Pannierstrasse. „Proměníme Neukölln v Gazu. Všechno zapálíme. V Gaze jsou masakrováni naši bratři a sestry,“ napsali dále ve svolávacím vzkazu.

Více než 400 výtržníků se shromáždilo v Sonnenallee poblíž Reuterstrasse a masivně zaútočili na policisty. „Létaly kameny a lahve, zapalovali odpadkové koše. Protestující házeli po prostoru a do ohně obsah kontejnerů na odpad. Když policie zajišťovala popelnice, přiletěla na ně a jejich vozidlo odpálená nálož,“ líčil portál Bildu.

Znovu a znovu hořely pneumatiky a odpadkové koše, které policie hasila vodními děly. Důvodem bylo, že hasiči již nemohli zajistit bezpečnost.

Krátce po půlnoci přijelo na nechvalně proslulé sídliště na Sonnenallee/Michael-Bohnen-Ring několik hasičských vozů. Útočníci je zapalovali na různých místech podél Sonnenallee. Plameny poškodily sedm vozidel.

To nám tedy do Evropy přišla posila pracovního trhu a společnosti vůbec, jen co je pravda. Kdepak se schovává tetka Angela Merkel? Rád bych jí řekl pár upřímných slov.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat