Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pro pobavení - současná žurnalistika

mne treba ty z rostlinnejch oleju nechutnaj... resp pri samotnym jedeni ty zmrzliny je to ok, ale kdyz ji dojim, zustava mi po tom takova divna pachut v puse, takze ja si opravdu kontroluju slozeni a jak tam vidim rostlinny oleje, tak to neberu.

No a pro L-Core: ty zmrzky a la kopecek za 70 jsou nahodou dobry... ja chodim na zmrzku do dvou podniku, v jednom maji kopecek za 40 (obri, takze si davam jen jeden) a ve druhym ted z hlavy nevim, kolik to stoji, asi nejak kolem 60 Kc? No a tam vlastne ani nemaj kopecky, rikaj tomu "špachtlovaná zmrzlina", takze to je proste nejaka porce ty zmrzliny, ale taky docela slusna. A za kornout chteji 19 Kc, ale to je zase sakra dobrej kornout, ne jak ty bezny papundeklovy kornouty... Takze jo, jedna zmrzka me tam sice stoji kolem 80 korun, ale fakt si na ni pochutnam, maji dobre prichute (treba i krupicovou kasi :-D ) a taky tam nechodim kazdej den (letos jsem tam za cely leto byla 2x).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat