Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus XXIII

A naco to doplnujes, to z mojich udajov nie je jasne, ze mame najnizsiu hodnotu ever?
JaFi sorry, ale niekedy su tvoje dedukcie tak strasne *****, ze rozmyslam, ci tam fakt sedis ty za tou klavesnicou.
Pozri tiez vyprodukujem podobne dementu uvahu ako ty.
Kedze najnizsiu hodnotu porodnosti sme dosiahli za vlady Roberta F. za tieto negativne rekordy moze Robert F.

JaFi ak tu naznacujes, ze je za tym ockovanie, co tak si pozriet podobne udaje aj v nejakom africkom, co azijskom state, kde sa ludia veselo vo velkom mnozia dalej? Len namatkou taka Kena ma 27.11%, pricom v roku 2003 mala este 39.46%, ale uz v roku 2020 len 27.78%.
Alebo inak...ako vysvetlis obrovske rozdiely medzi statmi EU? Take Grecko malo v roku 2023 6.3%, pricom nedaleky Cyprus 11.1%.

Este raz zdoraznujem...ak uz konspiracia tak nech ma nejaku uroven.
Napriklad.
Ak existuje mocna skupina ludi na svete a chce ovladat pocet ludi cez vakcinaciu tak by urcite nasadila nastroje na znizenie porodnosti do Afriky, ci Azie a na to by Covid nepotrebovala, pretoze aj v tychto krajinach sa ockuju deti, ci dospeli proti beznym chorobam, cize by slo sofistikovane rozsirit nakazu cez humanitarne organizacie, kore by financne podporovali/zakladali.
Predpokladam, ze mocna skupina ovladajuca svet je biela(netusim preco by nemohla byt zlta...ale konspiratori vzdy pocitaju s bielou) a jej dovody su, ze menej ludi = viac zdrojov pre ostatnych a urcite by preto chceli decimovat ludi na zaklade farby pleti a moznosti vyuzitia, rozumej biely robotnik v USA/EU je pre tuto eleitu dolezitejsi ako cierny clovek v Afrike, ktory mi nic neprodukuje.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat