Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus XXIII

Dufam, ze sa nepytas na detske vakciny, o ktorych som pisal.
To tiez nemame podlozene studiou, ale mame to podlozene datami, ze na detske choroby pred zavedenim ockovania umieralo dost podstatne percento deti.
Biomatky este pred Covidom sposobili, ze sa k nam vracaju choroby, kore sme tu destarocia nemali, vid epidemia cierneho kasla v tomto roku.
Samozrejem studia akoby to bolo keby sa hromadne vakcinoval a keby nie neexistuje a nikdy existovat nebude.
Ale to, ze Covid ustupil a nemal uz neskor take fatalne nasledky ako na zaciatku je pravdepodobne kvoli ockovaniu. Ak si niekto mysli, ze nie mozem vytiahnut tiez pseudoargument nech to dokaze realnou a nezmanipulovanou studiou. Nedokaze lebo taka neexistuje.
Ale vieme dokazat (ne)skodlivost vakcin proti Covidu datami z umrtia, datami z navysenia poctu respiracnych ochoreni a pod. Nic sa markantne nezvysilo a keby sme nasli aj nejake navysenie nevieme dokazat, ze ho sposobila vakcina. Kludne ho mohol sposobit Covid.
Zober si mna, 2x ockovany a min 3x potvrdeny prekonany Covid (ja si myslim, ze som ho mal este 5x potom). Teraz keby nahodou zacnem mat nejake repsiracne problemy, ci problemy so srdcom co je na vine podla teba?
Vakcina, ci prekonana choroba? Dokaza to nemas ako, a preto mi cela debata o skodlivosti vakcin pride az prilis hypoteticka, pretoze vedlajsie ucinky sa urcite prejavili +- na rovnakej vzorke ako sa prejavuju vedlajsie ucinky beznych vakcin, trebars proti detskej obrne. Ziadne radove narasty v statistikach zaznamenane neboli.
Ak sa chce dnes niekto sudit s Astrou, alebo vladou, ktora ho "donutila" dat sa ockovat pride mi to rovnake ako ked sa bude chciet sudit s vyrobcom, ci statom rodic, ktoreho dieta po podani beznej vakciny zacne mat zdravotne problemy. A ze boli uz aj take pripady.
Samozrejme verim, ze napr v USA niektri jedinci mozu dotiahnut sudne spory do vitazneo konca a bude sa tu tym strasit, ale tam mozes vyhrat sud, aj ked das susit macku do mikrovlnky, takze v USA je vsetko mozne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat